O Lugo Sala atrapa o seu primeiro punto en Sevilla (1-1)

O Lugo Sala afrontaba a cuarta xornada da categoría de prata en Sevilla, enfrontándose a un duro Real Betis que se situaba como quinto clasificado na táboa que viña de obter dous empates e unha victoria. O partido comezou cunha primeira parte na que os locais dominaron, tiveron o balón e obtiveron numerosas ocasións que detivo Yerai. Desgraciadamente nunha acción desafortunada, o xogador do Lugo Sala Luis Longo marchábase lesionado da cancha e mandámoslle moita forza e unha pronta recuperación de parte da familia do noso club. No minuto 18´ tras sacar porteiro xogador, o Real Betis poñía o primeiro gol (1-0) de Charly e o partido chegaba ao descanso.

Na segunda parte, o equipo local someteu aos nosos pero a gran defensa lucense seguía evitando o segundo tanto do equipo bético, o Lugo Sala foi crecendo e provocando ansiedade no rival e aproveitando que os locais estiveron pouco acertados, no minuto 38, Brunito facía o empate (1-1) facendo realidade o primeiro punto dos nosos en Segunda División.

O Lugo Sala afronta a próxima quinta xornada contra o CD Leganés FS no Palacio Municipal dos Deportes de Lugo, situado un posto por encima do equipo lucense e mostrándose como un partido importante para sumar a primeira victoria do equipo.